Retourneren

Wat jammer dat je bestelling niet (helemaal) aan je verwachtingen voldoet!

Wat voor jou belangrijk is om te weten: het herroepingsrecht geldt voor al onze producten. Als je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht, ben je verplicht om dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons te laten weten. Vul onderstaand formulier in en mail dit naar paulversteeg.pl@gmail.com. Nadat je ons kenbaar hebt gemaakt dat je gebruik wil maken van je herroepingsrecht, dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen. Zorg ervoor dat je het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking terug stuurt. 

Als je vooraf hebt betaald, zorgen wij ervoor dat we het gehele orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van retour aan jou terugbetalen. Voorwaarde voor terugbetaling is dat wij het product hebben terugontvangen of als je sluitend bewijs van de retourzending kan overhandigen. 

Retourneer je de gehele bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag terug inclusief eventuele verzendkosten. Indien je een deel van de bestelling retourneert, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten van retour van jouw huis naar onze winkel zijn voor jouw rekening. 

 

Download hier het herroepingsformulier. 

 

© 2020 - 2024 Holland Horse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel